Hoe wij werken:

 • Gratis vooronderzoek
 • Eventueel gratis ombouw naar HLS (High Level Structure)
 • Maatwerk onderhoud en beheer, van uw (externe) KAM manager tot ad hoc ondersteuning zodat:
  o Altijd voldoet aan alle eisen
  o Lagere beheerskosten
  o Flinke kortingen bij het halen van nieuwe certificaten
  o U zich kunt richten op uw core business
 • Voor alle onze certificatie projecten geldt: handige apps – focus op wat echt belangrijk is – integreren waar mogelijk
 • Vast bedrag (geen uurtje factuurtje) en gegarandeerd gecertificeerd, vanaf 900 euro per jaar, maandelijks opzegbaar

Heeft u nog vragen over periodiek onderhoud en beheer dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)6 542 35 606 of mailen naar dickvanthof@isoenco.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies.

Wat is het?
Wij ondersteunen bij het onderhouden en beheren van uw certificaten. Afhankelijk van uw behoefte kan de ondersteuning variëren. In sommige gevallen functioneren we als uw (extern) KAM functionaris en regelen we alles wat nodig is. In andere gevallen nemen we alleen bepaalde taken over zoals inspecties, interne audits of informeren we over veranderende normen of wetgeving. Door onze ervaring en specialisatie zijn we vaak in staat om dit goedkoper en beter te doen dan uw eigen mensen. Die kunnen zich dan focussen op uw corebusiness.

Daarbij werken we zoveel mogelijk met eenvoudige apps, focussen ons op wat echt waarde toevoegt en integreren we de systemen zoveel als mogelijk.

Voor wie?
Voor alle organisaties die gecertificeerd zijn voor 1 of meerdere normen zoals ISO 9001, ISO 14001, IS0 45001, ISO 27001, VCA*/**, en hierbij maatwerk ondersteuning wensen.
De voordelen:

 • Altijd voldoen aan de plichten van certificering en wetgeving, updates van normen worden meestal binnen de vaste kosten uitgevoerd
 • Meestal lagere beheerskosten dan zelf doen
 • Kortingen bij het behalen van nieuwe management systemen
 • Maximale focus op uw corebusiness

Welke stappen worden doorlopen?
U doorloopt de volgende stappen:
1. Het project start met een gratis vooronderzoek. Hiermee brengen we de bestaande situatie in kaart en bepalen we samen de mate van ondersteuning.
2. We bouwen eventueel uw systeem gratis om naar de HLS (de standaard structuur van alle moderne ISO normen)
3. Afhankelijk van de samenwerking worden de werkzaamheden door ons uitgevoerd. Hierbij gedragen we ons vaak als uw interne KAM functionaris.
4. Periodiek voortgangsoverleg om samen de status en de prioriteiten te bepalen.

Veel gestelde vragen:
Waarom is het uitbesteden aan ISO en CO meestal goedkoper dan zelf doen?
Onze specialisten hebben een ruime ervaring met managementsystemen en kunnen deze dus veel sneller (en vaak beter) aanpassen en onderhouden dan uw mensen die het er vaak bij doen. Misschien is ons uurtarief hoger dan dat van uw eigen mensen maar dat maken we vaak meer dan goed door het kleine aantal uren dat wij nodig hebben voor de werkzaamheden.

Waarom krijg ik kortingen bij het behalen van nieuwe certificaten?
Omdat wij werken met een standaard structuur kunnen we veel informatie en procedures integreren. Hierdoor is het minder werk om een extra certificaat te behalen.